ASOCIAŢIA CHINOLOGICĂ A JUDEŢULUI SUCEAVA

 

Din dragoste pentru câine și respect pentru crescătorii de câini.

DOCUMENTE NECESARE ÎNSCRIERII ÎN REGISTRUL DE EVIDENȚĂ A CÂINILOR PERICULOȘI (R.E.C.P.) AL ASOCIAȚIEI CHINOLOGICE A JUDETULUI SUCEAVA

 

În conformitate cu prevederile OUG nr. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, republicată, completată cu modificări de Legea nr.60/2003 pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, exemplarele canine care intră sub incidența actelor normative sus-menționate, trebuie înregistrate la Asociațiile chinologice teritoriale.

Exemplarele canine din județele Suceava, Neamț și Botoșani, care intră sub incidența legislației amintite anterior, trebuie înregistrate în Registrul de Evidență a Câinilor Periculoși al Asociației Chinologice a Județului Suceava. Pentru aceasta, sunt necesare următoarele documente:

 -  formulare de completat

 

ANUNȚ  IMPORTANT !

 

            În ședința din data de 24 februarie 2024, Consiliul Director al Asociației Chinologice a Județului Suceava a stabilit, pentru anul 2024, tarifele aferente eliberării documentelor legate de gestionarea câinilor periculoși, agresivi și utilitari, conform dispozițiilor Capitolului IV din Regulamentul A.Ch.R. privind câinii periculoși, agresivi și utilitari și gestionarea Registrului de Evidență a Câinilor Periculoși, Agresivi și Utilitari (R.E.C.P.A.U.) al Asociației Chinologice a Județului Suceava.

            Tarifele sunt:

-    300 lei/câine pentru proprietarii nemembri ai Asociației Chinologice a Județului Suceava;

-    150 lei/câine pentru proprietarii membri ai Asociației Chinologice a Județului Suceava cu

vechimea minimă de 1 an de zile (calitate de membru dovedită prin plata cotizației).

Persoana de contact: Iulian-Marius Cușnir, tel: 0762-224165, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

TARIFELE SUS-MENȚIONATE VOR FI ACHITATE ANTERIOR DEPUNERII ACTELOR, ÎN

CONTUL ASOCIAȚIEI CHINOLOGICE A JUDEȚULUI SUCEAVA : 

RO33BRMA0241035763000000,

DESCHIS LA EXIMBANK – FILIALA SUCEAVA, 

STRADA ȘTEFAN CEL MARE, NR.17, BLOC 32, MUNICIPIUL SUCEAVA